Contact

LinkedIn  Twitter  Facebook

Bezoekadres OFGV

Botter 14-15
8232 JP  LELYSTAD
T. 088 6333 000
E. info@ofgv.nl
W. www.ofgv.nl

Postadres OFGV

Postbus 2341
8203 AH Lelystad

Bereikbaarheid

De receptie van de Omgevingsdienst is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00-17.00 uur.

E-mailcontact met de OFGV gaat via info@ofgv.nl. Na het versturen van een bericht, ontvangt u binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging. Ontvangt u geen bevestiging van ons, dan is uw e-mail niet goed aangekomen. Het advies is om de e-mail dan nogmaals te verzenden. Als aanvulling; de maximale grootte die wij kunnen ontvangen via info@ofgv.nl is 10 MB.

Parkeren

Bij het pand van de OFGV kunnen alleen pashouders parkeren. Als u met de auto komt dan kunt u parkeren in parkeergarage De Waag of de Zilverparkgarage. Parkeert u in de Zilverparkgarage dan verlaat u deze garage aan de voorzijde en loopt u rechtdoor tot aan de verkeerslichten. Hier steekt u de weg over en gaat u onder het spoor door. U ziet het OFGV pand vervolgens aan uw rechterkant. Op onderstaande routebeschrijving staat beschreven hoe u ons pand lopend kunt bereiken vanaf het NS station/busstation en vanaf parkeergarage De Waag.

Openbaar vervoer

Het kantoor van de Omgevingsdienst is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. U vindt het kantoor direct achter het NS station en busstation in Lelystad. De Omgevingsdienst is gevestigd in een vleugel van het provinciehuis. Omdat u niet bij ons pand kunt parkeren, adviseren wij u om daar waar mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Routebeschrijving auto
Routebeschrijving lopend

Deelnemende gemeente
Klik hier voor contactinformatie van de deelnemende gemeenten in Flevoland en Gooi en Vechtstreek

Partners OFGV